Buscar en este blog

MÓNICA TERRIBAS PREMIO RADIO ASOCIACIÓN DE CATALUÑA

viernes, 4 de mayo de 2018
Rafael del Barco Carreras

Barcelona 4-5-2018. Que desde la pública CATALUNYA RADIO se dedique en cuerpo y alma a la INDEPENDENCIA, o sea con dinero público DE TODOS LOS CATALANES, a mi entender ES MALVERSACIÓN. Y si la premian MÁS MALVERSACIÓN, en este caso de Roger Torrent que le entrega el galardón. Pero para quién en este momento pervierte al PARLAMENT, también del 52% que NO votamos al independentismo, con la fantasmal LEY DE PRESIDENCIA para nominar a quien se hace llamar 'president' de Cataluña, o incluso de la REPÚBLICA DE CATALUNYA, poner medallas al independentismo es el menor de sus posibles delitos por DESOBEDECER AL CONSTITUCIONAL. Publica OKDIARIO:

"El Parlament, de nuevo bordeando la ilegalidad

El pleno del Parlament de Cataluña ha aprobado este viernes con los votos de JxCat, ERC y la CUP una propuesta de resolución impulsada por JxCat para apelar a la “mediación” de Europa en el proceso independentista".

Yo afirmaría que de BORDEAR NADA... en plena ILEGALIDAD.


y en TV3




"La directora i presentadora del programa "El matí de Catalunya Ràdio", Mònica Terribas, ha rebut el Premi Ràdio Associació de Catalunya a millor professional de ràdio per "la seva trajectòria i capacitat periodística demostrada, amb valentia, rigor i professionalitat". Terribas ha rebut el guardó de mans del president del Parlament, Roger Torrent.
En el moment d'agrair el premi, ha fet pujar a l'escenari l'equip d'"El matí de Catalunya Ràdio", a qui ha qualificat de "servidors públics":
"'El matí de Catalunya Ràdio' no és un programa de ràdio, és un espai de supervivència a la intempèrie i un exemple de periodisme entès com un exercici de llibertat i de llibertats"
Premi a "La nit dels ignorants" i Joan Vives
D'altra banda, "La nit dels ignorants", el programa de les matinades de Catalunya Ràdio, amb Xavier Solà, ha rebut una menció d'honor per la seva trajectòria de 30 anys. El jurat ha destacat que el programa "ha esdevingut un clàssic modern de la programació de Catalunya i s'ha convertit en una icona de la intel·ligència col·lectiva".
El locutor i redactor Joan Vives, de Catalunya Música, ha rebut també una menció d'honor "per la seva trajectòria com a divulgador musical des dels inicis de l'emissora ara fa trenta anys". Catalunya Ràdio, RAC1, la Xarxa i Ràdio Banyoles han estat reconegudes pel jurat amb el premi a l'excel·lència per "la tasca realitzada amb coratge i professionalitat durant l'1 d'octubre per les emissions de ràdio catalanes en els diferents àmbits de cobertura". En representació de Catalunya Ràdio, ha recollit el guardó Montse Poblet, redactora d'Informatius que va cobrir les primeres càrregues policials a Barcelona.

"Las cloacas de Interior", Guardó 1924 El jurat ha premiat el documental "Las cloacas de Interior", dirigit per Jaume Roures i produït per Mediapro, amb el Guardó 1924 "perquè presenta un treball valent d'investigació i anàlisi sobre les maniobres ocultes del Ministeri de l'Interior". El documental es va emetre a TV3 l'11 de juliol del 2017, dins el programa "Sense ficció".
Es van crear l'any 2000 amb ànim de continuïtat per la Societat Cooperativa Ràdio Associació de Catalunya, tenen la intenció de distingir i premiar els professionals de la ràdio en català i els millors programes del darrer any. L'acte de lliurament de la 18a edició s'ha fet a l'auditori de l'ONCE de Barcelona."

La Gran Corrupción: MÓNICA TERRIBAS O ADOLF TODÓ Y EL PARO.

lagrancorrupcion.blogspot.com/2013/08/monica-terribas-o-adolf-todo-y-el-paro.html
3 ago. 2013 - Terribas cobrarà més que Mas

Barcelona 3-08-2013. Los ignorantes no comprendemos estas cosas, aunque seamos bilingües. Se ha de ser un marginal para no entender que la tal Mónica Terribas vale en el mercado laboral 430.000 euros al año. Un mercado laboral con un solo posible contratante, TV3 o Catalunya Radio, lanzada a la independencia de Catalunya con el dinero de todos los españoles. Y el repetido eslogan “con el dinero de todos los españoles” es también propio de ignorantes. El dinero público es de “quien lo maneja” (el siempre pródigo sátrapa de turno) los demás somos entre “paganos pasivos” y tontos a esquilmar o números de ordenador.

La Gran Corrupción: MÓNICA TERRIBAS, JAUME ROURES, EL ...

lagrancorrupcion.blogspot.com/2016/06/monica-terribas-jaume-roures-el-conde.html
10 jun. 2016 - Barcelona 10-6-2016. Que la prensa chupa, o se corrompe, ha sido uno de mis tópicos repetidos hasta el aburrimiento. A cada recuerdo en los periódicos no subvencionados sobre las mil maneras de mantener a los turiferarios del Poder arrimo el ascua a mi sardina. Una insistencia que me resta ...

0 comentarios:

Publicar un comentario

Seamos el cambio

Con la tecnología de Blogger.
 

Buscar en:

Entradas populares